Messonghi, Corfu





Pool and landscape architecture renovation at Messonghi, Corfu

This project is located in an existing tourism apartments complex in Messonghi, Corfu. The pool already operational since 1995 needed to be fixed and updated according to the new standards. The project also called for an extension of the sunbathing space, us due to its orientation there was not a lot of room for it.

The new pool deck was created as a cantilevered space towards the view, with the back walls and the adjacent gardens being transformed with he use of exposed concrete and rendered with local colours into landscaping garden patches, buffer zones and outdoor sofas. Sun beds and gazeboes were bought to complete the much needed update and give this weathered tourism complex a valuable new asset which focuses to the sea views as much as to the clients.

See more projects